Čínské
Čínské kuře se zelím
Celé kuře
500 g kysaného zelí
200 g žampionů
sojová omáčka, sůl, drcený kmín, olivový olej
Postup
Kuře mírně osolíme a celé i zevnitř potřeme sojovou omáčkou, necháme 20 minut odležet v chladu. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, osolíme, přidáme kmín a jemně podusíme na pánvi, ke konci dušení přidáme zelí, které jsme zbavili přebytečné vody. Vše jemně zalijeme sojovou omáčkou. Tuto směs nacpeme do kuřete jako nádivku. Dáme péct do trouby na 180 stupňů Celsia, na dobu cca 80 minut, během pečení podle potřeby podléváme.
Při redukční dietě konzumujeme pouze prsa bez kůže!!! Vhodnou přílohou v rámci udržovacího režimu jsou vařené brambory. Pro redukční režim doporučujeme bez přílohy.
Poznámka
Druh Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim
Hodnoty (pro 1 porci, bez přílohy)
Energetická hodnota 1390 kJ
Bílkoviny 31,4 g
Sacharidy 15 g
Tuky 15 g
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®(
Kód
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.
), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.
Autor Autor Institut kompliment
Datum vložení Datum vložení 28.03.2010 1859
Objednejte si čerstvé potraviny až domů - Toppotraviny.cz TIP Odměňtě se kvalitními potravinami – Toppotraviny.cz
Telecí paštika, TK, 500 gBregenzerwald Ursalzkäse, 45% tuku, zamíchat, asi 750 gKalamari celéSaalovský vepřový bůček bez kostimoSushi zelená Hosomaki stanovené prémie vegetariánská, 4 druhy, 6 kusů, 24 StÚstřice Fine de Claire 24 ksJehněčí plec s kostíPražma královskáBurgundské šneky, 4 tuctu, střední velikosti, s Keramikschneckenpfännchen, 400 gJehněčí kolínko přední