Skrýt reklamu



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AHOJ HOLKY
PříspěvekNapsal: sob čer 03, 2017 10:41 am 

AHOJ HOLKY


AHOJ HOLKY.
Ráda bych se s Vámi chtěla podělit o můj ranní zážitek.
Pohled na sebe do zrcadla hrůza jen mrknout jedním okem natož oběma.Určitě každá z Vás něco podobného již zažila. Ráno stojím před skříni a nevím co si dnes obléknout, vytahuji svetr,nelíbím se v něm, je nějaký moc obepnutý, pak natahuji moje oblíbené kalhoty,co to.....,že by se srazily.Zatáhnu břicho , zapnu knoflík a letím do práce.V práci celý den jsem nervozní, protože kalhoty v pase tlačí.Po práci na mě čeká kamarád s kterým jsem se dost dlouho neviděla a po chvilce říká, "Tobě to nějak koukám svědčí".Tak to byla ta poslední kapka.Pěkně mě v tu chvíli naštval,ale věděla jsem že má pravdu.Říkám si ,holka měla by jsi už vážně ze sebou něco dělat.Za 1)pro mě je nejhorší začít, stále mám výmluvy až od pondělí a pak když je pondělí, tak až od dalšího, protože v sobotu jdeme na oslavu a tak stále dokola.A za 2)když už konečně začnu, tak se mořím celé dny hlady, cvičím až ze mě leje a po týdnu stoupnu na váhu v očekávání, že ta ručička se už určitě pohne o nějaké to kilo dolů a ono nic.To snad není možné nevěřím svým očím a tak stoupám ještě jednou a zase nic.Naštvaná a zklamaná opouštím koupelnu, kde má moje váha svoje místo a vrhám se na lednici.Sežeru na co příjdu, protože vlčí hlad se po týdnu projeví.Nakonec místo hubnutí ještě nějaké to kilo přibírám.Holka už dost!!! Musíš ze sebou začít něco dělat a tak jak už jsem psala, koupila jsem si zmiňovanou knížku "Vysoká škola hubnutí".Chci předeslat, že nedělám žádnou reklamu, aby si někdo myslel.
Slyšela jsem o ní ,ale takových knížek o dietách už mám doma a jsou jen na jednu věc, že zabírají místo v knihovně. Za prvé jsem líná stále počítat kalorie a za druhé se mi nechce vařit zvlášť ještě pro sebe a za třetí čím víc mě někdo něco zakazuje, tak dostávám na to hroznou chuť. Na internetu jsem se dočetla, že nejde o žádnou dietu, ale že vše začíná v hlavě a hlavně, že se nic nezakazuje.Přemýšlela jsem o tom, co to je zas za blbost .Přesto mě to nedalo a vyrazila jsem na Smíchov pro knížku.Přinesla jsem ji a vrhla jsem se do čtení a hltala jsem písmenko po písmenku.Byla jsem nadšená, že by to takhle fungovalo??? A tak druhý den už od rána podle instrukcí v knížce jsem si říkala, jak hezky vypadám, umyla jsem si vlasy, nalakovala nehty a celý den si říkám Holka hubneš,hubneš,hubneš..... Uvařila jsem oběd,večeři,normálně jsem se najedla jako vždycky.Druhý den totéž a protože jsem pekla dort, co bych byla za kuchařku, abych neochutnala. Nejdřív jsem se rozmýšlela, ale pak jsem si řekla, malý kousek mi nemůže uškodit.A zase to samé hubnu, vypadám hezky.Za ten den jsem to řekla několikrát a pochválila se.
V pondělí ráno vstanu a jdu do koupelny.Z rohu na mě vykukuje moje váha, nemám ráda vážení od jisté doby,zkazí mě vždycky na celý den náladu,ale přesto stoupám na váhu a nevěřím svým očím 1kg dole.Nevěřím tomu a stoupám ještě jednou.Křičím radostí, BOŽE to není možný,ono to funguje !!!!Volám celá šťastná tu novinu mému,ale znáte chlapa, je mu jedno jestli mám o kilo víc nebo míň a tak jsem se chtěla podělit o tu radostnou událost alespoň s Vámi.Budu pokračovat a pak dám vědět zda to vážně funguje.)))

Naposledy oživil Anonymous v sob čer 03, 2017 10:41 am

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Dotazy směřujte prosím přímo do fóra, uvedený email je pro technické záležitosti: info@kliknuti.cz

Provozovatel této stránky neručí za texty a příspěvky zde uveřejněné, pokud jsou příspěvky v rozporu se zákony ČR, nebo k nim vlastníte autorské práva, kontaktujte nás prosím, provedeme nápravu. Není možné ověřovat pravost příspěvků, proto neneseme jakoukoliv odpovědnost za pravost. Pokud máte výhrady k příspěvku, kontaktujte přímo autora, nebo reagujte odpovědí přímo ve fóru.


TOPlist
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.


Stránky vytvořené přes Kliknutí.cz - webové stránky