Já jsem dělala palačinky z celozrnné mouky BIO koupené v Bille a vůbec nebyly dobré. Nějakým způsobem se mouka nestihla "upéct", palačinka byla dobře opečená (stejně jako když dělám z bílé mouky), ale uvnitř to bylo lepkavé, hořké a bylo nám po tom špatně. Ale nevím co dodržuješ za režim zdravého stravování, pokud si palačinku dáš dopoledne a potom ve zbytku dne snížíš svůj kalorický příjem dvě tenké palačinky s tvarohem by ti uškodit neměly
Já jsem dělala palačinky z celozrnné mouky BIO koupené v Bille a vůbec nebyly dobré. Nějakým způsobem se mouka nestihla "upéct", palačinka byla dobře opečená (stejně jako když dělám z bílé mouky), ale uvnitř to bylo lepkavé, hořké a bylo nám po tom špatně. Ale nevím co dodržuješ za režim zdravého stravování, pokud si palačinku dáš dopoledne a potom ve zbytku dne snížíš svůj kalorický příjem dvě tenké palačinky s tvarohem by ti uškodit neměly
|